Holisztikus Gyógyítás – a Testnek, Szellemnek és Léleknek

Üdvözöllek a Spirituális Csodák Web Oldalon. Nagyon örülök, hogy megoszthatom néhány szenvedélyemet veled.
Ez a blog pozitív energiákról szól. Tudtad, hogy amikor szomorú vagy az energia meződ (aurád) szó szerint összezsugorodik, viszont amikor boldog vagy képes betölteni az egész szobát, kellemes, magas frekvenciájú energiiával? Tulajdonképpen annyi energiád van, hogy képtelen vagy egy helyben maradni. Minden izzik benned és körülötted. Ismerős ez az érzés? Szeretnéd ezt gyakrabban átélni?
.
Úgy hiszem mindannyiunknak meg van a lehetősége arra, hogy tényleg kiaknázzuk minden adottságunkat, és boldogan éljünk. Az életünk igenis lehet ÖRÖMMEL TELI, ÉLVEZETES, GAZDAG és KREATÍV! Fedezd fel velem az Energia Világát! Bemutatom neked apró lépéseken keresztül hogyan hozhatsz észrevehető változásokat a körülötted lévő világba azzal, hogy kicsi, de jelentős változások sorozatát indítod el önmagadban. És még nem is kell megküzdened ezért.
.
Változtass a gondolkodás módodon, kényeztesd magad, és hagyd hogy minden érzékszerved részt vegyen a relaxáló vagy éppen energetizáló folyamatban, a szükségletedtől függően, hogy felfedezhesd az ÚJ ÉNEDET! Azt, aki boldog, egészséges és élvezi az életét a körülményeitől függetlenül. Itt olvashatsz a küldetésemrőlkattints ide.
.
A legjobbakat kívánom neked!
Szeretettel
Éva
About the author:
Éva Mária Hunt (Szántó) energy healer:
certified Reiki Therapist, Practitioner member of the UK Reiki Federation, S.N.H.S. Dip. Colour Therapy, S.N.H.S. Dip. Crystal Healing, Healing Crystal Jewellery designer.
I am passionate about energy healing and the human energy field. Reiki was an enormous help for me to get better, when I was struggling in many areas… it has completely changed my life. It also inspired me to live my dream i.e. to help and inspire people to achieve their full potential. As a complementary therapist I help my clients to break through barriers, whether physical, emotional or mental to become, who they’re meant to be by using a 4 step method for a stress free, creative, joyful and healthy life. I combine Reiki therapy, crystal healing and the Tree of Life Healing (colour therapy) with self and spiritual development tools. To complement my holistic business I write articles, draw, paint, design and create my stationery and run Spiritual Wonders Crystal and Gift Shop.

Leave a Reply

Your email address will not be published.