Tudod mi vár rád októberben? Kapcsold be a biztonsági övedet és élvezd az utazást!

Itt Angliában gyönyörű napsütéssel kezdődött az október. Látszólag minden a megszokott módon halad, valami azonban mégis más. És a különbség annyira finom, hogy a csak három dimenziót érzékelni képes érzékszerveinkkel megfoghatatlan.

Még ha nem is tudatosan éled az életed energetikai vagy éppen spirituális szempontból valószínűleg érzékelted, hogy az emberi kapcsolataid jelentősen átértékelődtek az utóbbi napokban vagy éppen hetekben, Lehet hogy szomorú voltál, hogy a szokásosnál többet sírtál vagy türelmetlenebb voltál másokkal. Lehet, hogy a munkádba menekültél vagy a családod mögé rejtőztél, mert nem értetted mi zajlik benned, miért fordulnak el a barátaid tőled, vagy miért érzed olyan magányosnak magad, még akkor is, ha nem egyedül élsz…de az is elképzelhető, hogy mindennek éppen az ellenkezőjét tapasztaltad…

Az Univerzum energiái hatással vannak az életünkre

Space and Science Image courtesy of Victor Habbick / FreeDigitalPhotos.net
Space and Science Image courtesy of Victor Habbick / FreeDigitalPhotos.net

Az Univerzum energiái folyamatosan változnak, így a Nap, a Hold, a Föld mind hatással vannak az energia rendszerünkre. Én már egy ideje nyomon követem ezt a kölcsönhatást angol, amerikai és magyar asztrológusok, számmisztikai szakértők és energia gyógyítók előrejelzéseit olvasva, és nem csak magamon, de a klienseimen is látom a hatásuk eredményét. Energia gyógyítóként hiszek abban, hogy az életünket jelentősen befolyásolják a körülöttünk lévő energiák. Így azon fáradozom, hogy a klienseimnek olyan energia eszközöket, hasznos tanácsokat adhassak, amelyek segítségével tudatosan jobbá, könnyebbé tehetik az életüket mind a maguk, mind a környezetük számára.

Nézzük tehát, ha tudatosan éled az életedet, és a hatodik érzékedre, az intuíciódra is hagyatkozol hogyan válik ez a magas rezgésű energia érzékelhetővé és hogyan fordithatod a javadra ezeket a lélek szintjén óriási változásokat tápláló mennyei energiakat

Mi vár rád a számmisztika szempontjából?

A számmisztika szempontjából az október száma a 8-as (2014. 10. hó = 2+0+1+4+1+0=8) A 8-as nagyon erőteljes energiával rendelkezik, a pénz, és a szenvedélyek száma. Így biztos lehetsz abban, hogy érzelmileg nagy kihívások várnak rád ebben a hónapban.

A 8-as szám hatására egyrészt lehetőséged lesz spirituálisan feljebb lépni, másrészt azt is elősegíti, hogy egyensúlyt teremts az életedben.

És mit ígér az Asztrológia?

Venetian Clock Image courtesy of sattva at FreeDigitalPhotos.net
Venetian Clock Image courtesy of sattva at FreeDigitalPhotos.net

Az asztrológia szempontjábol is mozgalmas hónapra számithatunk. Október 8-án holdfogyatkozás, 23-án pedig napfogyatkozás lesz. Ezek az égi változások már önmagukban is arra ösztönöznek téged, hogy átgondold a jelenlegi helyzeted, ami változások egész sorát indíthatja el benned és körülötted.

Ezeket a változásokat a Merkúr (retrográd) hátrafelé irányuló mozgása is erősíti az elkövetkező hetekben, még intenzívebbé téve a kellemetlen hatásokat. Merkúr a kommunikációért felelős bolygó. Így nagyon fontos, hogy légy türelmes magaddal, a szeretteiddel, és minden embertársaddal, ugyanis ők is hasonló tisztulási folyamaton mennek keresztül, mint te.

Használd ki ezt az időt és tekints vissza a múltadra!

  • mik azok a dolgok, amiket imádtál csinálni, de valamiért elhanyagoltad őket. Vedd fel őket újra a napirendedbe
  • kik azok, akikre gyakran gondolsz, de kikerültek a mindennapjaidból. Lépj kapcsolatba régi barátokkal, ismerősökkel, akik hirtelen felbukkannak az életedben
  • mik azok a problemák, amiket nem tudsz megoldani. Most gondold újra végig őket, más nézőpontokból.

Mindezt tetőzi, hogy október 23-án a Skorpió jegybe érkezünk, ami a spirituális újjászületést testesíti meg. felébresztve benned az igazi vágyaidat a lélek szintjén.

Félelem és küzdelem vagy elfogadás? Te döntöd el, hogy milyen hónap vár rád

Panic Calm Buttons Show Worrying Or Tranquility Image courtesy of Stuart Miles at FreeDigitalPhotos.net
Panic Calm Buttons Show Worrying Or Tranquility Image courtesy of Stuart Miles at FreeDigitalPhotos.net

Fontos, hogy milyen módon kezeled az októberi energiákat. Félelemmel, és ellenállással, vagy hagyod, hogy sodorjon az ár, és felszínre hozza benned mindazt, amit meg kell látnod, meggyógyítanod, hogy végre azt az életet élhesd, amire mindig is vágytál.

Hogy mindez bekövetkezhessen fel kell ismerned a változások szükségességét. Ne ragaszkodj többé azokhoz az élethelyzetekhez, emberekhez, gondolatokhoz, érzésekhez, amik energetikailg lehúznak, visszatartanak téged. Nézz magadba és őszintén fogalmazd meg mi az amit szeretnél az életedben, mi az, ami boldoggá tesz… Ha úgy érzed, hogy a jelenlegi helyzeted és a vágyaid fényévekre vannak egymástól és az teljesen lehetetlen, hogy kilépj ebből a helyzetből, én azt mondom ne add fel ilyen könnyedén. Shilling Péter számmisztikus előrejelzése alapján ennek a hónapnak az energiái csak ízeltőt adnak a 2015-ös év erőteljes változásokat generáló energiáiból, ami azt mutatja, hogy csak halogatni tudod, de elkerülni nem ezeket a döntéseket.

Ne félj a változástól!

Ha úgy érzed a változás túlságosan félelmetes folyamat, csak vedd leltárba azt, hogy most mi a jó az életedben, s mi az amit másképp szeretnél. Tényleg merj őszinte lenni magaddal es tedd fel a kérdést, hogy csak azért tartasz ott, ahol jelenleg vagy, mert ez az amit mások elvárnak tőled, vagy azért mert ezt az utat te magad választottad tudatosan, azért mert ez boldoggá tesz.

Az október hónap lehetőséget ad arra, hogy az emberi kapcsolataidat legyen az párkapcsolat, barátság, munkatársi kapcsolat, stb. felülvizsgáld és helyre tedd. A lélek fejlődése szempontjából fontos, hogy elengedd mindazt, amiben már nem hiszel vagy ami többé már nem segít téged.

Az Energia gyógyítás szemszögéből

Kivételes időszakban élünk, amikor a spirituális fejlődésünket, felemelkedésünket az Univerzum energiái támogatják. Ezek a változások egyre gyorsabban zajlanak, és nagyon rövid idő alatt akár több emberöltőnyi tudásra is szert tehet a lelkünk, hatalmas lépésekkel haladva az életfeladata beteljesítésének útján.

Akik tudatosan élik az életüket, ezekkel az energiákkal összhangban pontosan tudják, érzik miről beszélek. Azonban ezek az energiák akkor is hatnak rád ha nem tudod mi zajlik körülötted.

Néhány tünet, ami az energiáid változását tükrözi:

  • alvászavar
  • fizikai fájdalom (izületi és csont)
  • idegesség, félelem
  • fejfájás, furcsa érzés az agy körül
  • szédülés, stb.

 Mit tehetsz, hogy a legjobbat hozd ki magadból?

Preparing Petal Bath Image courtesy of marin at FreeDigitalPhotos.net
Preparing Petal Bath Image courtesy of marin at FreeDigitalPhotos.net

Október a visszatekintés időszaka. Ne kezdj el hirtelen cselekedni. Láss tisztán, tégy rendet az életedben most, amikor az Univerzum energiái hatalmas erővel nyomnak téged ebbe az irányba. Szabad akarattal rendelkezel, senki sem kényszerít arra, hogy így tegyél, de árral szemben nehezebb előre haladni…

Nagyon fontos, hogy figyelj oda magadra. Töltődj fel energiával, szeresd magad, pihenj és várd ki a novembert, amikor az energiák abban segítenek majd, hogy cselekedj…

Nagyon szép hónapot kívánok neked!

Szeretettel és gyógyító fénnyel

Éva

Referenciák:

Schilling Péter www.szammisztika.com, www.ebredoeroakademia.hu

October 2014 Astrology and Numerology Forecast with Kari Samuels http://numerologist.com